Professionel rengøring i Odense for erhverv og private

Hos Lyngs Rengøring tilbyder vi professionel rengøring i Odense for både erhvervskunder og privatkunder. Vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse, og derfor er vores service i top, samtidig med at vores priser er i bund.

 

Rengøring i Odense for erhverv

Lyngs Rengøring tilbyder professionel rengøring i Odense for erhverv. For at sikre den bedste kvalitet udarbejder vi altid en skræddersyet plan for rengøringen. På den måde sikrer vi, at alle jeres virksomheds behov for rengøring i Odense bliver dækket.

Hos Lyng Rengøring sætter vi en ære i, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring. Samtidig er vores service i top, og vores priser er i bund.

Vi fastsætter vores pris efter, hvilke rengøringsopgaver der foreligger i den enkelte virksomhed. Derfor fastsætter vi også først prisen efter, at vi har været på besøg hos jer og set, hvilke muligheder og udfordringer netop jeres virksomhed har. Til gengæld lover vi, at vi giver jer et attraktivt og konkurrencedygtigt tilbud på professionel rengøring i Odense.

Vi går op i, at rengøring skal være både fornuftig og miljøvenlig. Derfor bruger vi kun miljørigtige produkter, der er Svanemærkede, når vi udfører rengøring i Odense for erhverv.

 

Rengøring i Odense for private

Lyngs Rengøring tilbyder også rengøring i Odense til private. Vi tilbyder både at tage den daglige rengøring, at lave diverse former for specialrengøring, og at stå for hovedrengøringen i dit hjem. Uanset hvilken rengøringsopgave dit hjem trænger til, kan vi udføre den.

Vi udarbejder en skræddersyet rengøringsplan, der er lavet særligt efter dit hjem. Det gør vi for at kunne imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt.

Vi sætter en ære i, at vores private kunder får en effektiv og grundig rengøring i Odense, som lever op til deres behov. Det betyder, at vi gør alt for, at vores service er i top, og at vores priser er fornuftige.

Hos Lyngs Rengøring går vi meget op i ikke at bruge skadelige stoffer, når vi udfører rengøring i Odense for private. Vi bruger derfor kun miljørigtige og Svanemærkede produkter i vores rengøring.