Professionel rengøring i Odense for erhverv og private

Hos Lyngs Rengøring tilbyder vi professionel rengøring i Odense, for både erhvervskunder og privatkunder. God service, høj kvalitet og miljørigtige produkter kendetegner Lyngs Rengøring og Ejendomsservice ApS. Vi er en alsidig multiservicevirksomhed, der tilbyder rengøring i Odense og resten af Fyn. Vi løser også en lang række andre opgaver, for eksempel traditionelle haveopgaver og ejendomsservice.

Uanset om opgaverne er af mindre eller større omfang, så udfører vi den med et højt fagligt niveau og et smil. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer at vi altid, i fællesskab, finder den optimale løsning til dine behov, hvad enten det er i erhvervs eller private øjemed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som alle kan være tilfredse med. Vi opnår sammen den største fortjeneste, når vi afleverer et stykke arbejde til den rette tid, til den aftalte pris og med en topkvalitets service.

Rengøring i Odense for erhverv

Hos Lyngs Rengøring tilbyder vi professionel rengøring i Odense, til din virksomhed. Vi går meget op i at sikre den bedste kvalitet, så i kan opnå et bedre, friskere og renere indeklima. Vi skræddersyer rengøringen i Odense, så det passer til jeres behov, erhverv og hvad der ellers måtte være af krav til jeres rengøring. Det giver jer en unik løsning, som både i og vi kan være stolte af.

Vi garantere altid vores kunder en grundig og effektiv rengøring, og sammen med den skræddersyede plan, den gode service og prisen der er helt i bund, så bliver det ikke bedre.

Vi fastsætter altid vores pris efter hvilken slags rengøringsopgave, der foreligger i den enkelte virksomhed. Derfor bliver prisen først fastsat efter et besøg hos jer i virksomheden, hvor vi kan se hvilke muligheder og udfordringer netop jeres virksomhed har for rengøring. Det gør at vi kan give jer et attraktivt og konkurrencedygtigt tilbud, på professionel rengøring i Odense.

Når vi gør rent i din virksomhed, gør vi det med det formål at give jer et bedre, friskere og renere indeklima, så jeres medarbejdere får et godt arbejdsmiljø. For at sikre dette gør vi rent med skånsomme og svanemærkede produkter, der er samtidig er miljøvenlige. Vi nedsætter løbende vores forbrug af rengøringsmidler, så i hos os, i Lyngs Rengøring, kan være sikre på et miljørigtigt og fornuftigt resultat, på rengøring i Odense.

Ring på 61 18 00 77 og få et godt tilbud på rengøring i Odense eller på resten af Fyn.

Rengøring i Odense for private

Hos Lyngs rengøring tilbyder vi også rengøring i Odense til private kunder. Vi tilbyder diverse former for special rengøring, samtidig med at vi også kan tage den daglige rengøring i en presset hverdag, eller hovedrengøringen i dit hjem, efter dit behov. Uanset hvilken rengøringsopgave dit hjem trænger til, så står vi klar til at hjælpe dig.

For at vi kan levere en god rengøring i Odense, til den højeste standard, skræddersyer vi en rengøringsplan, der er lavet særligt til dine behov i hjemmet. På den måde kan vi få alle dine ønsker og behov af vide, så vi sammen kan opnå et resultat alle kan være stolte over.

Vi sætter en stor ære i, at du som privat kunde får en effektiv og grundig rengøring i Odense. Det betyder at vi, hos Lyng Rengøring, leverer en service der er i top og til en fornuftig pris.

Husk at du som privatkunde kan få tilskud igennem håndværkefradraget, på følgende ydelser:

  • Støvsugning, gulvvask og boning
  • Aftørring i boligen
  • Toilet og bad
  • Opvask, hvis vi er der i forvejen
  • Vask af tæpper, persienner og gardiner
  • Vinduespudsning

Ring på 61 18 00 77 og få et godt tilbud på rengøring i Odense eller på resten af Fyn.

Vi kan også hjælpe dig med svar på mulighederne i Bolig Job ordningen.